Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · TOP of the SHOP – Sue Ritchie vásárlási tippjei Halloween a Sugar Skull stílusában
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

TOP of the SHOP – Sue Ritchie vásárlási tippjei Halloween a Sugar Skull stílusában

Nem kell, hogy ijedtséggel töltsön el egy halloweeni bulimeghívás. Persze vannak, akik az egész hetet arra áldozzák, hogy megtervezzék külsőjüket, azonban egyáltalán nem szükséges, hogy képzett sminkes légy, hogy egy frappáns ötlettel, egyszerűen, gyorsan, és mindössze az alapkozemtikumok felhasználásával magadra irányítsd a tekinteteket. 

 

 

Engem a mexikói halottak napja ünnepség, a „Dia De Los Muertos“, valamint egy világszerte népszerű halloweeni alapsmink inspirált.
 

Amikor megígértem, hogy a partyra stílusosan fogsz érkezni, úgy döntöttem, hogy ezt a halloweeni sminket csak az arc egyik felére alkalmazom. A másikat elég, ha a megszokottak szerint sminkeled, de a színválasztásnál ügyelj az összhangra.
 

Ha szertne egy kicsit még „halálibb“ külsőt, ehhez egy sokkal halványabb folyékony make-up lehet a megfelelő, mint az E.L.F Studio Make-Up Flawless Finish, melyet magam is használtam a sminkem elkészítésekor. A felvitel előtt E.L.F. Clarifying Pressed (Sun Kissed) púdert alkalmaztam, hogy még sápadtabb bőr hatását keltsem. Minden további csak a fantáziádon múlik, a felhasználható és kombinálható színek végtelen lehetőséget kínálnak. 
 

Az arc másik felét csak finoman árnyékoltam az arccsont körül az E.L.F. Essential bronzosítoval. A szem környékét feketével húztam ki, míg a szempillákat az E.L.F Studio szempillaspirállal emeltem ki.

Végül, néhány alternatív megoldás. Minden csak rajtad, az igényeiden és az elképzeléseiden múlik. A sápadt „haláli“ arcszínt feldobhatod  vörös szájjal, sőt, akár szemekkel is, az E.L.F Essential műszempillák  segítségével.

A végére pedig a legfontosabbat: a horrorfilmbe illő tekintet a Black Magic crazy kontaktlencséivel.

 

Tetszik Önnek Zsuzsi sminkje? Kövesse a blogját itt!

 

TOP of the SHOP az aktuális átváltozáshoz:

e.l.f. Essential Bronzosító Tan
1630 Ft 1470 Ft Áfával


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.