Belépés | Regisztráció
HappyHair · Személyes adatok védelme
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Személyes adatok védelme

Az adatok feldolgozása során vállaljuk a személyes adatokra vonatkozó adatvédelmi törvény betartását. 
 
Nyilatkozat a személyes adatok védelméről
Az Eureco s.r.o., Zimná 411/6, 945 01 Komárno, Szlovák Köztársaság, üzemeltetője Eureco s.r.o., kijelenti, hogy a személyes adatokat bizalmasan, a törvényi előírások szerint és az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően kezeli. 
 
Milyen adatokat gyűjtünk?
A regisztrációhoz és az onlie szolgáltatásunk igénybevételéhez mindössze az Ön e-mail címére van szükségünk, adott esetben a nevére, korára illetve nemére. 
 
Mihez van szükség ezekre az adatokra? 
Az e-mail cím megadása elengedhetetlen feltétele a regisztrációnak, illetve a felhasználói profil létrehozásának. Az Ön nevének, életkorának és nemének megadása a szolgáltatásunk személyre szabását szolgálja. 
 
Miként válotzathatom meg ezeket az adatokat?
A  www.happyhair.hu weboldalra való belépést követően ezeket az adatokat megváltoztatatja, illetve törölheti. A Beállításokban lehetősége van a felhasználói profiljának törlésére is. 
 

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.