Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Halloweeni megjelenés - Pókkirálynő
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Halloweeni megjelenés - Pókkirálynő

       
 
Mivel közeleg a Halloween és a hozzá kapcsolódó események, úgy döntöttem, hogy ezúttal az Eyecassions - Black Magic színes kontaktlencséket és az e.l.f. Studio Krémes fekete szemhéjárnyalót fogom kipróbálni, melyekkel igazán félelmetes külsőt varázsolhattok magatoknak. 
 
                  
 
Rögtön a krémes szemceruzákkal kezdeném, melyekkel szinte a teljes makeupot el tudtam készíteni, sőt, a hétköznapokban is jó szolgálatot tettek. A csomagolást ismét csak dicsérni tudom. A dobozon bévül a ceruzák egy igen dekoratív, jól záródó csészében vannak elhelyezve az ecsettel együtt, mely bár elég kicsi, de ennek ellenére gond nélkül használható. A szemceruzák a leírásnak megfelelően nagyon krémesek. Könnyen alkalmazhatóak, gyönyörű éles sáv húzható velük a szemhéj mentén, így az idősebb korosztálynak is bátran merem ajánlani. A pigmentáltságuk kiváló, a szemceruzák extrém fekete színűek, nem hagynak foltot, így egy pillanat alatt egyenletes és egyenes réteg vihető fel a segítségükkel. A végső matt hatásra egy kicsit várni kell, ezért nem árt ügyelni, hogy kellő időt hagyjuk, elkerülve ezzel az elkenődést. Ha siettek, vigyetek fel rá egy matt fekete árnyalatot, mely nagyszerűen fixálja a réteget. A tartóssággal kapcsolatban semmi kivetnivalóm nincs, bár nem vízállóak, de egész napon át kitartanak a szemhéjakon. 
 
                  
 
A kontaktlencséket ezúttal az anyukám tesztelte helyettem, ugyanis az orvosom ajánlására nem használhatok bármilyen lencséket. A termék biztonságos üvegcsészékben érkezett, de a csomagolás részét képezi egy útmutató a halloweeni kontaktlencsék szakszerű behelyezésével és a tisztításukkal kapcsolatban (a javasolt használati idő egy hónap). A termék mellé ajándékként kapunk egy 60 ml-es védőfolyadékot és egy tárolót is. Úgy vélem, ez egy nagyszerű bónusz annak, aki általában nem visel kontaktlencsét, ezért híján van ezeknek a praktikus kiegészítőknek. 
 
                                  
 
Meglepetésként ért, hogy milyen rugalmasak és vékonyak a lencsék, így nagyon kényelmes az alkalmazásuk és a viselésük is. Édesanyám már a sminkelés előtt behelyezte őket, ami általánosan ajánlott is. Igyekeztem minél gyorsabban elkészíteni a makeupot, de nem is volt rá szükség, ugyanis szinte nem is tudatosította, hogy már viseli a lencséket, ami azt jelenti, hogy nem zavarják a látást. Amint láthatjátok, a hatás óriási, így ha nincs kedvetek sminkelni, higgyétek el, már önmagukban ezekkel a fekete kontaktlencsékkel is rémisztő tekintetre tehettek szert. :) Bátran merem ajánlani, ha pedig úgy vélitek, számotokra nem a fekete a legmegfelelőbb választás, a HappyHairShop webshopjában számos különböző szín közül válogathattok. 
 
                           
 
Ami a sminket illeti, a pókok jelentették az inspirációt, így a hatásra a kosztüm mellé dekorációként még szempillaragasztóval is ráerősítettem. A szem körül és az ajkakra a krémes szemceruzát használtam, melyek az extra fekete színükkel emelték a halloweeni smink intenzitását. A végső hatást a fekete kontaktlencsék biztosították, így született meg a félelmetes pókkirálynő! :)
 
                   
 
Remélem Ti is örömötöket lelitek majd a halloweeni makeup elkészítésében!
 
Szép napot kívánok,
Tereza
TChicChannel


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.