Belépés | Regisztráció
HappyHair · A HappyHair-ről
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

A HappyHair-ről

Előzd meg a katasztrófát, még a fodrász meglátogatása előtt! A HappyHair egy olyan virtuális fodrászat (értsd: fodrász program, frizuratervező program), amely nőknek és férfiaknak is egyaránt ajánlott - korosztálytól függetlenül. Frizurák ezreit kínálja e program, - sztárfrizurákat is beleértve -, egyenes, hullámos és göndör hajra.

A HappyHair-t professzionális fodrászok, grafikusok és programozók alkották. A program készítésénél kezdettől fogva nagy hangsúlyt fektettünk a barátságos felhasználói környezet kialakítására, a hajviseletek és a színskálák valóságos megjelenítésére. Különösebb telepítési gyakorlatot nem igényel a program használata, így már azok számára is könnyen kezelhető lehet, akik minimális tapasztalattal rendelkeznek az internetezés területén.

A mottónk: tengernyi funkció - egyszerű kezelhetőség!

Melyek a HappyHair legfőbb előnyei?
  • A HappyHair online működik, így a regisztráció után bárhol és bármikor használhatod, ahol számítógép és internet csatlakozás van.
  • Nem igényel semmiféle bonyolult telepítési eljárást, a HappyHair a regisztráció után automatikusan elindul.
  • Programunk a nap 24 órájában elérhető!
  • Hetente bővülő frizuraválasztékunk az aktuális divatot követi.
  • 52 valószerű hajszínből válogathatsz!
  • A kiválasztott frizurát kinyomtathatod, de akár el is küldheted saját vagy barátaid e-mail címére.
  • Egy szakértői gárda dolgozik annak érdekében, hogy a frizurák a lehető legvalóságosabban mutassanak fényképeden, az arckép legkisebb megváltoztatása nélkül.

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.

SlovenskyČeskyMagyarPolskiEnglishDeutchEspanolFrançaisItalianoRomânSuomalainen