Belépés | Regisztráció
HappyHair · Írtak rólunk
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Írtak rólunk

Emese, Budapest “Ezidáig mindig problémám volt az új firuzákkal. Egy sem illett úgy igazán, új frizurát csak akkor próbálhattam ki, amikor már megnőt a hajam. Önöknél legalább 100 új frizurát próbáltam ki 2 óra leforgása alatt, különféle hajníszekkel kombinálva. A kinyomtatott kép alapján a fodrászomnak is könnyebb volt a dolga, végre olyan frizurám lett, amivel 100%-ig elégedett vagyok. Teljesen megújulva érzem magam!”
Móni, Tatabánya “Barátaimmal a neten böngésztünk, amikor rátaláltunk Önökre. Küldtünk sms-t, és mit mondjak: Nagyon jól szórakoztunk! Főleg az tetszett, hogy a frizurák a fényképeinken is valóságosnak tűnnek, tehát hiteles értékkel bírnak :-)”
Ágnes, Érsekújvár “1 hónap múlva férjhez megyek :-) Nektek köszönhetően tudom, hogy fogok kinézni, legalábbis ami a hajviseletet illeti!”
Éva, Balatonfüred “Eleinte nagyon nem hittem benne, de az, hogy itt a 2008-as frizurák is vannak, teljesen meggyőzött. Nem szokásom pénzt kiadni internetes dolgokért, de ezegyszer télleg metérte. Egyértelműen a legjobb frizura program.”

Írd meg te is a véleményedet a HappyHair-ről és küld el az info@happyhair.hu-ra! Szívesen leközöljük...

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.