Belépés | Regisztráció
HappyHair · Gyakran ismételt kérdések
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Gyakran ismételt kérdések

Általános
Milyen böngészőre van szükségem a HappyHair használatához?
Mi mindent tud a HappyHair?
Milyen főbb előnyökkel bír a HappyHair más programokkal szemben?
Mi szükséges ahhoz, hogy a teljes programot használni tudjam?
A fényképedről
Milyen feltételeknek kell megfelelnie a fényképemnek?
Nem sikerült feltölteni a fényképem...
Hová szükséges feltölteni a fényképet?
A frizurákról
A haj színét lehet változtatni?
Lehet változtatni az egyes frizurákon?
A weboldalon csak pár frizura jelenik meg...
Egyébb
Mit csináljak, ha elfelejtettem a regisztrációs adataimat?
Mit csináljak, ha elfelejtettem a jelszavam?

ÁLTALÁNOS

Milyen keresőprogramra van szükségem a HappyHair használatához?

A HappyHair program a szokásos keresőprogramok akármelyikén működik, azonban igényli a FLASH PLAYER programot, legalább a 8-as változatát. Ha a FLASH PLAYER valamelyik korábbi változata van a gépedben, a program automatikusan felismeri ezt, és figyelmeztet majd az új verzió telepítésére. A telepítés befejezése után be kell zárni a böngésző /pl. Internet Explorer, Mozilla/ valamennyi ablakát, és a HappyHair már a frissített FLASH PLAYER segítségével fog újraindulni.

Mit mindent tud a HappyHair?

A HappyHair egy online, virtuális fodrászat, amelynek segítségével több ezer frizurát próbálhatsz ki, számos stílusban és színben. Ezen kívül különböző frizurák állnak rendelkezésedre egyenes, hullámos és göndör hajra is.
A HappyHair segít a frizura kiválasztásában, még mielőtt igénybe kellene venned egy valódi fodrász szolgáltatásait. A kiválasztott frizurát elküldheted saját magadnak e-mail-en, avagy a kinyomtatott verziót megmutathatod a fodrászodnak.
Figyelmeztetünk azonban arra, hogy nem mindegyik frizura lehet megfelelő a Te hajtípusodnak és előnyös az arcvonásaidhoz!
A HappyHair online működik, tehát a regisztráció után használhatod bárhol, ahol van számítógép és internet hozzáférés.

Milyen főbb előnyökkel bír a HappyHair más programokkal szemben?

- A HappyHair online működik, így a regisztráció után bárhol és bármikor használhatod, ahol számítógép és internet csatlakozás van.
- Nem igényel semmiféle telepítési gyakorlatot, a regisztráció után automatikusan elindul.
- Programunk a regisztrálás után a nap 24 órájában elérhető!
- Hetente gyarapodnak a frizurák - a legújabb divat alapján.
- Kipróbálhatod kedvenc sztárjaid hajviseletét.
- Az alkalmazható színek élethűek.
- Egy szakértői gárda dolgozik annak érdekében, hogy a frizurák a lehető legvalóságosabban mutassanak fényképeden, az arcvonásaid legkisebb megváltoztatása nélkül.
- Mottónk: tengernyi funkció – egyszerű kezelhetőség!

Mi szükséges ahhoz, hogy a teljes programot használni tudjam?

Csupán regisztrálnod kell és beillesztened a fényképedet a megfelelő helyre. A regisztráció után kipróbálhatod a HappyHair demót. Ha ez elnyeri a tetszésedet, akkor a PREMIUM tagságot, ami a teljes verziót foglalja magába, elegendő egyetlen SMS-el aktiválni. Ezernyi hajviselet áll majd így a rendelkezésedre, mint PREMIUM felhasználó, persze az aktuális sztárok hajviseletét is beleértve. Regisztrálásra kattints ide.

A FÉNYKÉPEDRŐL


Az optimális fénykép példája
Milyen feltételeknek kell megfelelnie a fényképemnek?

A HappyHair semmiféle bonyolult technikai beállításokat nem igényel a használótól. Az optimális használat érdekében viszont ajánljuk:
- Hajad legyen hátratűzve. Rövidebb frufru esetén, ajánljuk a hajpánt használatát. Sem az arcon, sem a homlokon ne maradjon hajtincs, mert ez akadályozhatja a frizurák érvényesülését.
- Éles, jól megvilágított fényképet használj! Megfelelő fényképet egy standard mobiltelefonon is lehet már készíteni!

Technikai paraméterek:
- JPG formátumot javasolunk.
- Igyekezz legfeljebb 2 MB-os fényképet használni.

Nem sikerült feltölteni a fényképem...
ide. - A HappyHair-t úgy alakítottuk ki, hogy könnyen kezelhető legyen az internetezésben kevésbé jártas egyéneknek is. A HappyHair bármilyen formátumú fényképet képes alkalmazni, de leginkább a JPG formátumot támogatja. Ha a Súgó segítségével sem sikerülne igazítani a fotón, annak érdekében, hogy az felhasználhatóvá váljon a programunkban, ne ess kétségbe - küldd el nekünk a help@happyhair.hu e-mail címre! A kiigazított fényképet 24 órán belül visszaküldjük Neked, csatolva a választ, az esetlegesen felmerülő problémákra, kérdésekre.

 

Hová szükséges feltölteni a fényképet?

A fénykép beillesztése az “Saját kép” gomb rákattintása után indul. Ezt követően a program felhívja a figyelmedet néhány igazításra, melyek egyszerűek, és értelemszerűen kezelhetők.

A FRIZURÁKRÓL

A haj színét lehet változtatni?

Minden egyes frizurához a saját elképzelésed szerint külön-külön megválaszthatod a hajszínt. Összesen 52 hajszín áll a rendelkezésedre.

Lehet változtatni az egyes frizurákon?

A HappyHair lehetőséget nyújt a hajszín változtatására, frizura beállítására, azonban az adott frizura belső megváltoztatására nincs lehetőség.

A weboldalon csak pár frizura jelenik meg...

A többi frizurához csak regisztráció után lehetséges a hozzáférés. Demó verzió csupán a program kipróbálására és a benne lévő lehetőségek megismerésére szolgál. Regisztrációra kattints ide.

EGYÉB

Mit csináljak, ha elfelejtettem a regisztrációs adataimat?

Elég, ha elküldesz nekünk egy e-mailt a help@happyhair.hu-ra. Az e-mail címed alapján, újra elküldjük Neked a regisztrációs adataidat.

Mit csináljak, ha elfelejtettem a jelszavam?

Kattints az “Elfelejtetted a jelszavad?” ikonra. A szükséges adatok kitöltése után, a rendszer automatikusan elküldi Neked az új jelszót.

 

Szeretnéd gazdagítani a „Gyakori kérdések” tartalmát? Küldj nekünk e-mailt a help@happyhair.hu-ra, szívesen válaszolunk kérdésedre és így bővítjük az adatbázisunkat is.


TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.