Belépés | Regisztráció
HappyHair · Hogyan működik a HappyHair?
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Hogyan működik a HappyHair?

Elég néhány kattintás:
1. Menj “Saját kép” ikonra.
2. Válaszd a “Fénykép feltöltése” ikont. Illeszd be a fényképedet. Feltöltés után a bal oldali ablakocskában jelenik meg a fotó.
Megjegyzés: a HappyHair-t, akkor alkalmazhatod optimálisan, ha a kép szemből ábrázol, és nem lóg a hajad az arcodba. Ideális az igazolványfotó, ha lehetséges, hátrafésült hajjal.
3. Igazíts a fotón a "Kép beállítása" segítségével úgy, hogy arcod beleférjen a kép közepén található alakzatba. Kattints a "Tovább"-ra.
4. És máris a virtuális fodrászatban vagy! Több ezer frizurát próbálhatsz ki - változtathatod a hajszínt, elmentheted a legjobban sikerült hajkölteményeket, elküldheted e-mailen, kinyomtathatod, stb.

 


TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.