Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · YSL Black Opium – ismertető
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

YSL Black Opium – ismertető

Az év első hónapjai a bálok jegyében zajlanak, de ezekhez az eseményekhez nem csak a szép ruhák és sminkek, hanem az erős és kifejező illatok is hozzátartoznak. Pontosan ilyen az új YSL BlackOpium parfüm is. 
 
        
 
Az üvegcséje olyan, mint egy ékszer. A nem hagyományos, szinte négyzet alakú üveg tökéletes kontrasztot jelent a csillogó fényes fekete felületnek, és a lekerekített üvegezett központnak.
 
       
                
 
A parfüm illata a legtöbb embernek azonnal megtetszik. Már csak az a kérdés, hogy képes-e mindenki arra, hogy a parfümöt "viselje", mivel egyedisége és különlegessége miatt talán nem mindenki számára illő. Az összetevők közt az agávé és a fehér virágok illata dominál, amelyek szokatlan és függőséget okozó kombinációt alkotnak. Az YSL Black Opium rózsaborsot, vaníliát, cédrust, pacsulit és körtét tartalmaz.
 
        
 
Bár az illat aránylag erős, hordható nappal is, különösen a téli hónapokban. Az illata átható, így elég belőle csak egy-két fújás a nyakra és csuklóra, melyet követően már nincs más dolgunk, mint élvezni a meleg illatot a nap további részében.  
 
        
 
Vierka
http://mynewbeautybook.blogspot.sk/
Black Opium EDP
23370 Ft Áfával


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.