Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Vanessa Paradis nem kesereg
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Vanessa Paradis nem kesereg

 

Vanessa Paradis nem haragszik volt élettársára, Johnny Depp színészre, aki tavaly júniusban hagyta őt el 14 évi együttélés után. Vanessa szerint ugyanis a szerelem egy nagyon összetett dolog.

A francia énekesnő és modell 14 évig volt Johnny Depp társa, amikor azonban a színész összejött Amber Heard modellel egy filmforgatáson, szakított Vanessával. A párosnak az évek folyamán két gyermeke született, de Vanessa nem haragszik Johnnyra  a szakítás miatt. Szerinte ugyanis a szerelem egy összetett, folyamatosan változó dolog, és az ő szerelmük elért a végére.

„Mindannyian változunk az idő előrehaladtával. Egyszer még harcolnánk a szerelemért, aztán már nem. Néha lehetünk boldogok szerelem nélkül is, máskor pedig nem. A szerelem nem állandó.” – árulta el a 40 éves szépség a Grazia magazin német kiadásának.

Vanessa szerint a szerelem mindenki életébe beköszönt egyszer, csak ki kell várni. „A szerelem mindenkinek mást jelent. Nekem a szerelem a szabadságot jelenti, és ha az ember szabad, akkor szerintem minden megengedhető.” – árulta el sajátos gondolatait az énekesnő, aki nemsokára új albummal jelentkezik.

Eközben a pletykák szerint Johnny Depp és Amber Heard kapcsolata egyre komolyabbá válik. A színész állítólag szeretné feleségül venni nyíltan biszexuális modell kedvesét.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.