Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Változtassa meg rövid frizuráját egy nap alatt
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Változtassa meg rövid frizuráját egy nap alatt

Bátorságra vall hosszú fürtjeitől megválni egy rövidebb frizura kedvéért. A félelem, hogy rövid hajjal nem lesz nőies vagy hogy a rövid haj túl merész sokunkat meggátol abban, hogy az olló után nyúljunk.

Vegyen példát a kísérletező kedvű sztároktól. Hollywood királynője, Charlize Theron, vagy éppen az igazi kékvérű, Charlene hercegnő megmutatja nekünk, hogy a rövid haj is lehet igazán nőies.

A kulcs a rövid hajnál, hogy figyeljen arra, frizurája illik-e arcformájához és hajtípusához. A rövidre nyírt hajnak arca legjobb tulajdonságait kell kiemelnie. Lehet ez gyönyörű homloka, markáns arcéle vagy éppen finom álla. A jól megnyírt rövid frizura akár 10 évvel is fiatalabbnak mutathatja.

Charlize Theron rövid, de már növő félben lévő haja nagyon jól áll neki. Ha hasonlót szeretne, nincs is másra szüksége, minthogy haját nagyjából megszárítsa és használja ujjait fésű helyett.

Nappali frizuráját könnyen alkalmibbá tudja varázsolni, elég csak egy kis waxot használnia, hogy haját hátra tudja simítani. Így tett Charlene hercegnő is. Ha van egy kicsit több ideje, használjon körkefét és hajszárítót, hogy Önnek is hasonló alkalmi frizurája legyen.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.