Belépés | Regisztráció
HappyHair · Üzleti feltételek
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Üzleti feltételek

Általános üzleti feltételek

 

A www.happyhair.hu (továbbiakban csak „HappyHair") virtuális fodrászat tulajdonosa és forgalmazója az Eureco s.r.o. (továbbiakban csak „Forgalmazó“). A Forgalmazó a weboldalt jó szándékkal ajánlja felhasználóinak, mint online virtuális fodrászatszolgáltatást.
A weboldal látogatója, a HappyHair felhasználójaként egyetért ezekkel az Üzleti feltételekkel, amelyek minden felhasználóra nézve visszavonhatatlanok. 

 

A HappyHair felhasználójának tilos:

 

  • a weboldalon elhelyezni bármilyen erkölcstelen fotót, vagy olyan egyének fényképeit, akiktől nincs meg ehhez a személyes engedélye

  • a forgalmazó engedélye nélkül a HappyHair-t és egyes részeit üzleti, ill. reklám céllal felhasználni.

  • akárcsak a forgalmazónak a Happyhair részeinek másolatát létrehozni, hacsak ez nem támogatja magát a Happyhair-t

  • erkölcstelen üzenetek, vagy üzleti- reklámjellegű szövegek elhelyezése, feltüntetése

  • szándékosan felforgatni ás bomlasztani a társalgás zavartalan menetét

 

További rendelkezések és kötelességek
 

  1. A Forgalmazó nem fogja semmiféle módon terjeszteni, árusítani és egy 3. személlyel megosztani azokat az információkat, amelyeket a felhasználótól kapott.

  2. A Forgalmazó biztosítja a szolgáltatás folyamatos működtetését, és az esetleges technikai kiesés vagy egyéb műszaki problémák azonnali elhárítását.

A Forgalmazó semmiképpen sem felelős az esetleges károsodásért, amely a HappyHair használatából fakadhatnak. A felhasználó a HappyHair-t saját felelősségére használja. A HappyHair a felhasználónak csupán a hajviseletek virtuális megfelelőjét kínálja, és a felhasználó felelőssége, hogy továbbiakban, miként is használja fel azokat, ez ugyanúgy értendő azon lehetséges információkra és termékekre, amelyek a HappyHair szolgáltatásaiból adódnak.

  1. A Forgalmazó nem felelős a felhasználó bárminemű adatainak elvesztésért, pl. fénykép, elmentett frizuraképek, vagy az elektronikus posta tartalmáért, amelyeket a felhasználó vagy egy látogató küld a HappyHair-en keresztül.

  2. A Forgalmazó bármilyen változtatásra jogosult a HappyHair-en, pl. az üzenetek és hozzászólások törlésére, ha erkölcstelennek vagy sértőnek látja, új funkciók hozzáadására, akárcsak a Happyhair használatának lehetőségeinek megváltoztatására.

A reklámok bárminemű feltüntetése, egyes-egyedül a forgalmazó kizárólagos jogköre.
 

A HappyHair felhasználója egyetért a következőkkel:
 


TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.