Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Uma Thurman újra dolgozni akar
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Uma Thurman újra dolgozni akar

 

Uma Thurman alig várja, hogy harmadik gyermeke születése után minél hamarabb újra dolgozhasson.

A színésznő három gyermeket nevel. Maya 14 éves, Levon 11, ők még Ethan Hawke-kal kötött házasságából születtek. Második férje, Arpad Busson az édesapja nemsokára egyéves lányának, Rosalindnak. Uma most már nagyon várja, hogy újra forgathasson, mert úgy érzi, nincs meg az egyensúly az életében.

„Jelenleg három forgatókönyvet is olvasok. El kell döntenem, melyikkel térek vissza a filmek világába. Nem azért, mert ne elégítene ki az anyaság. Szívesen vagyok otthon, főzök, kertészkedem. De az életemben szükségem van arra, hogy ne csak anya legyek. Kell az egyensúly a család és a munka között, és ez mostanában nem volt meg.” – nyilatkozta a színésznő a német Gala magazinnak.

Uma nemrég magával vitte 14 éves lányát egy sztárokkal teletűzdelt eseményre, jutalmul a jó jegyeiért. De ez egy kivételes alkalom volt. A színésznő nem szeretné, ha gyerekei Hollywood világában nőnének fel. „Már évek óta könyörgött, hogy egyszer vigyem magammal. Általában azt vallom, hogy a gyerekeimnek semmi keresni valójuk a sok sztár között, de Maya annyira jól tanul, hogy ennyit most megérdemelt. Végül is tinédzser, aki néha jól akarja magát érezni.” – árulta el Uma.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.