Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Chloé parfümvíz tesztje
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Chloé parfümvíz tesztje

      
 
Üdv. mindenkinek!
 
Ma a Chloé parfümvíz tesztjével, és az Év Női Bloggere 2015 díjátadó rövid bemutatásával készültem.
Kezdjük az elején. A Chloé parfümvíz friss illata nagyon megtetszett az utóbbi hónapokban. Az ilyen illatokat kimondottan szeretem, mert nem mindig vágyom az igen erős illatú parfümökre.  Végül a happyhairshop.cz-nek köszönhetően végre magam is kipróbálhattam. Már maga a tégely rendkívül impozáns és eredeti, fátyolos rózsaszín üvegcséje éppen illik a fürdőszobai polcomra, ugyanis a legtöbb parfümöm is hasonló színű. A 30 ml-es kiszerelés igen praktikus, magammal tudom vinni a suliba, vagy akár utazás alkalmából. Ennek az ára hozzávetőlegesen 12000 forint körül van. 
 
Ami az összetételt illeti, legfőképp rózsát érzek benne, de jelen van az illatok között a licsi, a frézia és a bazsarózsa is. A központi illatok a gyöngyvirág, a magnólia és a rózsa, végül pedig a juhar és a cédrusfa.
 
Az interneten több negatív hozzászólást is olvastam arra vonatkozóan, hogy sok nő használ ilyen illatot. Tény, hogy vannak barátnőim, akik valóban ezt használják, de ez engem egyáltalán nem zavar, ugyanis születésünktől fogva mindannyiunknak eltérő az illata, ezért még ugyanazon parfüm használatával sem leszünk egyformák. 
 
Az illat nem tolakodó, mégis több órán keresztül érezhető, ami nagyon jó. Egy jó illatba megérni befektetni, mert higgyétek el, százszorosan visszatérül. Nektek mi a véleményetek erről? Mely illatot kedvelitek a legjobban (vagy a legkevésbé)?
 
    
 
    
 
    
 
És akkor most térjünk át a Chech Blog Awardsra. Az alkalomra hosszú fekete ruhát vettem fel, amit az Asos-ról rendeltem, és kicsit aggódtam, hogy meg fog-e érkezni időben. Végül megjött, és még csak rövidítenem sem kellett a hosszából, aminek nagyon megörültem. A sötétkék ruhához szürke magas sarkú cipőt és sötét retikült választottam. A sötét tónust vörös rúzzsal oldottam, ami tökéletesen megtette a hatását. Szerettem volna még feltenni egy barna műszempillát, de végül kihagytam, mivel már csak pár nap volt hátra az eseményig, de be kell vallanom, hogy Luca tippje az Elf 'természetes' szempilláiról nagyon bevált! Ami az illatot illeti, természetesen a Chloét viseltem.
 
Az este nagyszerű volt, ha még több képre vagy vagytok kíváncsiak, látogassatok egy az egyik barátom oldalára, aki végigfotózta az egész éjszakát. 
 
                                       
 
                                       
 
                  
 
Szép napot mindenkinek,
Karolina
http://www.ok-makeup.cz/
Chloé EDP
11570 Ft Áfával


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.