Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Tom Ford „Szűziesség és perverzió” kollekciójának bemutatója
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Tom Ford „Szűziesség és perverzió” kollekciójának bemutatója

2012. szeptember 16-án debütált Tom Ford „Szűziesség és perverzió” című bemutatója a Londoni Divathéten.
 
A tervező a 2013-as tavaszi/nyári kollekcióját egy kiválasztottakból álló nézőközönségnek mutatta be. Célja az volt hogy megtalálja az egyensúlyt a konzervatív és a szexi között. A Graziadaily.co.uk-nek nyilatkozta: „ Ha túl szűziesen néz ki valaki, ha állig be van gombolkozva, az mindig kicsit unalmasan hat. Ha pedig mindent a kirakatba teszünk, az már perverz. A kollekcióm célja, hogy megtaláljam az egyensúlyt.”
 
A bemutató elején testszínű, egész teste követő, pántos, sportosnak ható ruhákat mutattak be a modellek lábszárvédős, pántos cipőkkel és pántos bőrkabátokkal. Ezenkívül műanyag ceruzaszoknyák és gumis fehérnemű is helyet kapott a kollekcióban. 
A szűziesebb vonalat képviselve fátyolszövetből készült selyemruhák, érdekes ujjmegoldású blúzok és hasonlóan érdekes szegésű szoknyák és dekoltázs vonalak jelentek meg. 
 
A sportos vonalat a hálószerű tréningfelsők és ceruzaszoknyák alkották. Később egy újságíró kérdésére válaszolva elárulta, nem az olimpiai sportok ihlették a ruhákat, más sport jutott az eszébe.
 
A bemutató végén az estélyi ruhák következtek, ezek között is egy fekete papír tafota ruha, amelynek a hátulja egy felfújt léggömbre hasonlított, egy hosszú kristályszoknyás ruha kapucnival párosítva, és a bemutató végül két páncélingből készült estélyi ruhával fejeződött be. 


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.