Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Tom Cruise az űrbe utazna
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Tom Cruise az űrbe utazna

 

Tom Cruise nem restellne rengeteg pénzt fizetni, hogy eljusson az űrbe, és szerinte az ufók is létezhetnek.

Az 50 éves hollywoodi sztárt érdekli a Virgin Galactic tervezett űrutazása, amelyre 200 ezer dollárért bárki jelentkezhet. Tom Cruise mindig is úgy gondolta, hogy mostanra az űrutazás az átlagember számára már nem egy elrugaszkodott ötlet lesz. „Ki ne szeretné kipróbálni? Hagyom, hogy páran kipróbálják előttem, és ha működik, akkor szívesen megpróbálnám én is. Amikor még gyerek voltam, azt hittem, mostanra már elfogadott lesz, hogy más bolygókra utazunk.” – árulta el a sztár.

Tom jelenleg az Oblivion című filmben egy olyan férfit játszik, aki egyike azoknak a Földön, akik a  földönkívüliekkel folytatott háborút túlélték. Tom nem veti el azt sem, hogy földönkívüliek tényleg léteznek. „Szerintem nem zárható ki a földönkívüliek létezése. Akkora az univerzum, hogy arrogánsak lennék, ha azt hinnénk, rajtunk kívül nincs más előlény benne. De azt azért bevallom, hogy még sosem találkoztam földönkívüliekkel.” – mesélte Tom.

Ha a tervezett űrutazás megvalósul, Tom többek között Ashton Kutcher, Angelina Jolie, Brad Pitt, Tom Hanks, Katy Perry vagy Steven Hawking társaként hagyhatná el a földet. A tervek szerint az első kétórás próbarepülést a brit milliárdos Richard Branson és családja próbálná ki. Eddig több mint 500-an jelezték részvételi szándékukat az űrutazásra.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.