Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Tökéletes nyári frizura: Halfarok Behati Prinslootól
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Tökéletes nyári frizura: Halfarok Behati Prinslootól

A copfok, copfocskák és különbféle hajfonatok már az előző évben is trendik voltak, de örommel figyeljük hogy továbbra is nagyon kedveltek. Sokszínűségük számtalan eredeti megoldást kínál, kár volna nem kihasználni a nyarat egy kis kisérletezésre. Ösztönző lehet a Victoria´s Secret modellje, Behati Prinsloo által viselt laza halszálkás copf, amellyel a FiFi (Fragrance Foundation) díj átadásán jelent meg New Yorkban.

 

                                  

 

A 25 éves modell copfot font az oldalra dobott hosszú hajából. A haj összefonása csak a nyak alsó részén kezdődik ami a néhány szabad hajtinccsel és a fejbúbon lévő finom kis hajfonattal egy friss lányos benyomást kelt. Tökéletes a forró napokra, de az esős napokon is kellemes viselet.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.