Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Thandie Newton feszes szépség programja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Thandie Newton feszes szépség programja

 

Thandie Newton saját bevallása szerint nem egy követelőző alkat, és a szépségápolás terén a gyors, egyszerű, hatékony rutinra esküszik.

A 40 éves színésznő – aki két gyermek, a 12 éves Ripley és a 8 éves Nico édesanyja – olyan szépségápolási termékeket választ, amelyek segítségével nem kell sok időt a fürdőszobában töltenie. „Nem nagyon az elvárásaim. Nekem gyors, egyszerű, hatékony termékekre van szükségem. Éppen ezért egyik nagy kedvencem az Olay Total Effect Moisturiser + Serum Duo, mert ebben minden benne van, amire a bőrömnek szüksége van. Még a legsűrűbb napon is pár másodperc alatt fel tudom vinni a bőrömre.” – árulta el a színésznő.

Thandie arra is figyel, hogy lányainak ne minden a szépség körül forogjon. Arra próbálja nevelni gyermekeit, hogy a különböző emberek különböző karakterek is egyben, és reméli, hogy sokféle emberrel találkoznak majd életük során. A You magazinnak nyilatkozta: „A férjemmel sokszor beszélgetünk arról, hogy a lányainknak ne a szépség legyen a legfontosabb. Nico szőke, Ripley haja és bőre sötétebb. Az egyik országban Nicora néznek és mondják, hogy gyönyörű, míg máshol Ripley-ről gondolják ugyanezt. Ez történt nemrég Nigériában is. Nicora rá sem hederítettek, míg Ripley a figyelem középpontjában volt. Szerintem a szépség csupán felfogás kérdése.”:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.