Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Tartsuk kordában fürtjeinket!
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Tartsuk kordában fürtjeinket!

Fürtjeink kordában tartása néha olyan, mintha az ördög ellen harcolnánk. Szerencsére vannak praktikák, amelyek segítenek. Most eláruljuk, mit szabad és nem szabad tenni, ha szeretné, hogy fürtjei ne rakoncátlankodjanak!

Sampon – ne túl gyakran

A samponok többsége azért tisztítja olyan hatékonyan hajunkat, mert nátrium-szulfátot tartalmaznak. Ettől azonban hajunk hamarabb kiszárad. Ha ezt szeretné elkerülni, használjon szulfát nélküli sampont.

Kondicionáló – igen

A kondicionáló nedvességtartalma jót tesz hajunknak és fényesebbé is teszi. Építse be hajmosási szokásaiba a kondicionálót. Figyeljen azonban oda, hogy milyen típusú a haja. Ha szükséges, mélyre ható kondicionálót vegyen, ha haja finomszálú, akkor gyengébb hatásút használjon.

Hajszárítás törölközővel – csak óvatosan

A törölközővel gyorsan eltávolíthatja a felesleges nedvességet hajából, de arra figyeljen, hogy ezt ne tegye túl erősen. Ha túl erősen dörgöli a törölközővel haját, akkor a hajhagymákat túl erős hatás éri, és ettől kócosabb hatást érhet el. Ehelyett inkább óvatosan nyomkodja meg haját a törölközővel, majd egy puha, mikroszálas kendő segítségével nyomja ki hajából a még benne maradó nedvességet.

Megfelelő formázó termékek - igen

Akár hajszárítóval szárítja haját, akár hagyja magától megszáradni, olyan formázó termékeket válasszon, amelyek hajtípusának megfelelőek. Kerülje azon termékek használatát, melyek alkoholt tartalmaznak, mert túlságosan kiszárítják haját.

Hajszárítás profi módon – igen

1.Ionizáló hajszárítót használjon.

2.Közepes meleg levegővel szárítsa haját, ne forróval.

3.Minőségi hajkefét használjon.

4.A hajszárító végét lefelé tartva szárítsa haját.

5.A végén fújja át haját hideg levegővel.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.