Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Szépségápolási termékek másképp
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Szépségápolási termékek másképp

Fedezze fel, hogy szépségápolási termékeit többféleképpen is használhatja. Nemcsak időt, hanem pénzt is megtakaríthat így.

HAJ

1.Készítsen loknikat hajvasalójával. Fogjon egy vékony tincset, helyezze a hajvasalóba és tekerje meg, majd így húzza végig a hajvasalót haján. Máris kész a hullámos tincs.

2.Másképp is használhatja hajvasalóját hullámok készítéséhez. Fogja meg haját, mintha copfot készítene, tekerje meg, majd így tegye bele a hajvasalóba, szakaszonként. Fentről lefelé haladjon.

3.A dúsabb haj illúzióját könnyen elérheti, ha a fejtetőn, a hajtövekhez egy sminkes ecsettel púdert visz fel.

BŐR ÉS SMINK

1.Tartsa meg kifogyott szempillaspirálját, mossa el meleg szappanos vízzel, és máris használhatja a szemöldöke formázásához.

2.Ha van egy felesleges szájra való ecsetje, használhatja a szempillák kifestéséhez. Nagyon jól működik a szempillák tövének befestéséhez vagy az alsó szempilláknál.

3.Túl sok rúzsa van? Nemcsak a szájára kenheti. Tökéletes választás arcpirosítóként is. Legjobban a matt színű rúzsok jók erre a célra. Az arccsontjára legkönnyebben a kezével viheti fel őket.

4.Minden este dörzsölje át ajkait finoman egy fogkefével. Ajkai igazán puhák lesznek.

5.Ha épp kifogyott a szemceruzája, a szempillaspirál is megteszi erre a célra. Csak egy ferde végű szemhéjfestő ecsetre van szüksége.

KÖRMÖK

1.Ha sminkes dobozában régebbi, már nem használt, púder alapú szemhéjfestéket talál, csak zúzza össze apróra egy kés segítségével és keverje össze egy átlátszó körömlakkal. Máris kenheti a körmeire.

2.Az ombre festés már nemcsak a haján viselhető, hanem körmein is. Csak kedvenc körömlakkjaira és egy sminkes szivacsra van szüksége. Válassza ki a kívánt színeket, és a szivacs segítségével vigye fel a körömlakkot körmeire. A végén fesse át az egészet színtelen körömlakkal, hogy minél tartósabb legyen.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.