Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Szemöldök tízparancsolat
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Szemöldök tízparancsolat

A szemöldök a kulcsa, hogy arcvonásai szépek legyenek, és szemöldökétől függ az is, hogy sminkje jól mutat-e majd, vagy sem. És hogyan tudná biztosítani, hogy ne a szemöldökén múljon minden? Úgy, ha követi szemöldök tízparancsolatunkat!

1. Ne ritkítsa ki túlságosan!

Ha túlságosan megritkítja szemöldökét, fennáll a veszély, hogy nem minden szál nő vissza. Ha mégis túl sok szemöldöktől szabadult meg, hívjon segítségül szemöldök szérumot vagy olajat.

2. Kövesse a természetes formát!

A szemöldök az arcformát egészíti ki. Nem jó, ha arcán a szemöldöke a leghangsúlyosabb. Mindig kövesse a szemöldöke természetes formáját, az áll Önnek a legjobban.

3. A világos szemöldök szálakat befestheti!

Ne féljen egy hozzáértő kozmetikustól, aki befesti a nagyon világos szemöldök szálakat. Lehet, hogy felfedez olyan részeket is, amikről eddig nem is tudott, és szemöldöke még tökéletesebb formát kap.

4. Tisztelje a formát!

Minden szemöldöknek megvan a saját íve. Lehet, hogy az Ön szemöldöke nem túl ívelt, vagy éppen ellenkezőleg, nagyon is az. Az ívtől függetlenül azonban vannak rövid, közepes vagy hosszú szemöldökök.

5. A növés irányában szedje szemöldökét!

Amikor szemöldökét ritkítja, mindig a szőrszálak növésének irányában tegye azt. Ennek köszönhetően megakadályozhatja, hogy egy-egy szőrszál a bőr alatt növekedjen.

6. Ne másolja más szemöldökét!

Mindannyian különbözünk egymástól, és ez vonatkozik az arcfelépítésünkre is. Éppen ezért ne akarjon pontosan olyan szemöldököt, mint amilyen másnak van. Lehet, hogy neki jól áll, Önön azonban furcsán mutathat.

7. Ne akarjon teljesen megegyező szemöldököt!

Ha az Ön két szemöldöke nem teljesen egyforma, ne aggódjon, ez általában mindenkinél így van. Ne akarja két szemöldökét teljesen egyformára szedni – nem tudja megcsinálni, és lehet, hogy a végén nem is marad szemöldöke, amit formára szedjen.

8. Vigyázzon a megfelelő hosszúságra!

Szemöldökének összhangban kell lennie szeme formájával és méretével. Az a jó, ha szemöldöke kezdőpontja egy vonalba esik szeme belső sarkával. Szemöldöke külső vége és szeme külső sarka 45 fokos szöget zárjon be – ekkor megfelelő hosszúságú szemöldöke.

9. Válassza ki a megfelelő színt!

Ha szemöldökének szüksége van egy kis hangsúlyra, mindig vigyázzon arra, hogy a megfelelő színű szemöldök ceruzát válassza. A megfelelő szín sosem sötétebb, mint a hajszíne. Az igazán megfelelő szín egy árnyalattal világosabb a haja színétől.

10. Használjon megfelelő eszközöket!

Ahhoz, hogy szemöldöke arca éke legyen, mindig a legjobb minőségű eszközöket használja. Szemöldöke szedéséhez soha ne egyenes végű csipeszt válasszon. Ha csak enyhe hangsúlyt szeretne kölcsönözni szemöldökének, válasszon rézsútos végű, vékony ecsetet, ha pedig szemöldökét dúsabbnak szeretné láttatni, akkor egy puha szemöldökecsetet válasszon.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.