Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Strobing - az arc ragyogóvá tétele (videó)
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Strobing - az arc ragyogóvá tétele (videó)

Ebben az ismertetőben a strobing nevű technikát szeretném bemutatni. Egy egyszerű sminkről van szó, melynek célja az arcbőr fényessé, ragyogóvá tétele. Éppen ezért nem csak világosítót fogok használni, hanem az egészet a smink alatti alapokkal fogom kezdeni.

 

 

 

Voltaképpen az e.l.f. Mineral Face Primer 'Radiant Glow' árnyalatú alapozójáról van szó. A termék maga is tartalmaz fényvisszaverő összetevőket, ami fényességet ad az arcbőrének, és élettel telivé varázsolja azt. Ez az alapozó tökéletesen előkészíti a bőrt a következő réteg felvitelére, mindemellett kisimítja és elrejti a pórusokat és az apróbb ráncokat.

 

 
A sminket szintén az e.l.f egyik termékével, a Studio Blush 'Gotta Glow' árnyalatával teszem teljessé, mely az aranyfényű csillogásának köszönhetően tökéletes alkalmas a ragyogó arcbőr megteremtéséhez. A terméket először az arccsont élére, a halántékra és a szemöldökök fölé helyezem fel. Egy kis ecset segítségével az orr közepén és a szemöldökök között is alkalmazom. Ne feledkezzünk meg az állról, valamit az állkapocs alatti területről sem.
Ezzel készen is volnánk! Természetes hatású smink ragyogó arcbőrrel, mely egészséget és fényességet sugároz.
 
Tereza
TChicChannel
https://tchicblog.wordpress.com/


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.