Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · SOROZAT: Szépítkezés otthon – Tippek és trükkök 3. rész
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

SOROZAT: Szépítkezés otthon – Tippek és trükkök 3. rész

Gyönyörű hajért, bőrért vagy sminkért nem kell feltétlenül méregdrága szalonokba látogatnod. Ma elárulunk Neked néhány trükköt, melyeket a legjobb fodrászok és sztájlisztok is alkalmaznak. Segítségükkel profi eredményeket érhetsz el, minimális erőfeszítéssel.

Tartós szempillaspirál

Szempillaspirálod csak rövid ideig szerez örömet, mer túl gyorsan kiszárad? Ezt a problémát egyszerűen megelőzheted, ha a spirált alkalmazás előtt nem mozgatod fel-le a tubusban, mivel így levegő kerül bele. Ehelyett csak finoman csavard ki a spirált a tubusból. Így elegendő festék kerül rá és sokkal tovább kitart majd.

Egy csepp varázslat

Ha nappali krémedhez minden reggel hozzáadsz egy csepp arcolajat, arcod azonnal ragyogóvá és üdévé varázsolhatod. Ezután smink segítségével tompíts rajta egy keveset, és arcod garantáltan ragyogó marad az egész nap folyamán.

Határozott szemceruza-vonal

Ha szemceruzád túl puha és morzsolódik, nehéz vele egyenes, határozott vonalat húzni. Ezt a problémát egyszerűen megoldhatod, ha szemceruzádat használat előtt pár perccel beteszed a fagyasztóba, majd finoman végighúzod kezed felszínén hogy kissé megpuhítsd és felmelegítsd. Ezután már gyerekjáték lesz szemeidet tökéletesen határozott vonalakkal ékesítened.

A tökéletes rúzsárnyalat

Ha nem tudod biztosan, melyik szín a tökéletese ajkaid számára, hüvelykujjaddal nyomd meg középső ujjad végét. Az így keletkező intenzív piros vagy rózsaszín jó útmutató a legmegfelelőbb rúzs kereséséhez.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.