Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Sminktippek különböző szemformákhoz
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Sminktippek különböző szemformákhoz

Elkenődik a szempillafesték vagy hiába festi ki szemhéját, mégsem látszik, ha kinyitja a szemét? Azért, mert nem megfelelően festi ki szemeit. A segítségünkkel most megállapíthatja szemformáját, és megtanulhatja, hogyan fesse ki szemeit, hogy fantasztikusan nézzen ki!

Mélyen ülő szemek – Cameron Diaz

Az Ön szemei nagyobbak, és mélyebben fekszenek a koponyájában.

Tökéletes smink: Világosítsa a szemhéját bézs vagy meleg színekkel, például őszibarack színnel. Ahhoz, hogy a szempillaspirálja ne kenődjön el, használjon vízálló terméket. Ez azért fontos, mert mélyen ülő szemei miatt valószínű, hogy a szempillák végei hozzáérnek arcához és szemhéjához.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monolid szemek – Lucy Liu

Az Ön szemhéja egyenes és nem igazán ráncosodik.

Tökéletes smink: Önnek a nem túl hangsúlyos szemöldökcsontot kell hangsúlyoznia. Ezt úgy tudja elérni, hogy a szempillák tövénél sötétebbre festi szemhéját, és a szemöldök felé haladva egyre világosodik a sminkje. Szempilláit ne csak kifesse, hanem göndörítse is, hogy megemelje őket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Csuklyás” szemek – Blake Lively

Az Ön szemének van egy extra rétege, ami ráfekszik szemére, mintha egy csuklya lenne. Emiatt az egész szemhéja kisebbnek tűnik.

Tökéletes smink: A hangsúlyt minél följebb kell tenni. Ehhez a sötétebb színeket minél feljebb tegye a szemhéjára, még a szem külső sarkán kívülre is. Fekete szemceruzával húzza ki a felső szempillák alatti szemvonalat, ezáltal nagyobbítja szemeit, és vastagabbnak tünteti fel a szempillák tövét is.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hangsúlyos szemek – Nicole Richie

Önnek nagy, előreugró szemei vannak, és elég nagy szemhéjfelület áll rendelkezésére a kísérletezéshez.

Tökéletes smink: Sötétebb színű szemhéjfestéket dolgozzon el óvatosan az egész szemhéján. Ezáltal szemei nem tűnnek annyira kiugrónak. A füstös szemeket is Önnek találták ki. Ha az alsó szempillák tövénél vastagabb szemceruzával húzza ki szemeit, akkor is optikailag kisebbít szemein.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mandulaszemek – Angelina Jolie

Az Ön szemformája a hagyományos mandulavágású szem. Az ilyen típusú szemek a szemvégeknél felfelé „néznek”.

Tökéletes smink: Az alsó szemhéja hosszabbnak látszik, mint a felső. Ahhoz, hogy az aránytalanságokat kiegyenlítse, az alsó szemhéj sarkában hangsúlyozza szemét fekete szemceruzával. Ezzel optikailag lejjebb hozza a felfelé néző szemvéget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lefelé néző szemek – Camilla Belle

Az Ön szemei a sarkaknál lefelé néznek.

Tökéletes smink: Önnek a macskaszem-smink áll nagyon jól. A felső szemhéj vonalát folyékony tussal húzza ki, majd a szemvégeknél körülbelül 45 fokos szögben felfelé húzza tovább a szemhéjtust. Ennek köszönhetően a lefelé néző szemvégeket optikailag kiegyenlíti a szeme többi részéhez viszonyítva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Közel ülő szemek – Jennifer Aniston

Az Ön szemei között nincs nagyobb egy szemgolyónyi különbségtől

Tökéletes smink: Ha a belső szemzugokban világos szemhéjfestéket használ, szemei optikailag egymástól távolabbinak tűnnek. Kipróbálhatja a hideg, fehér vagy csillogó testszínű árnyalatokat. A külső szempillákra több réteg szemhéjspirált tegyen, vagy ragasszon műszempillát oda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Távol ülő szemek – Amanda Seyfried

Az Ön szemei között több van, mint egy szemgolyónyi távolság.

Tökéletes smink: Ahhoz, hogy szemeit egymáshoz közelebbinek mutassa, mind a felső, mind az alsó szemhéjvonalat húzza ki fekete szemceruzával a szeméhez olyan közel, amilyen közel csak tudja. Emellett a rövidebb szempillákat egy szempillaspirállal fésülje befelé az orra felé.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (1)
izi
7.23.2013

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.