Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Smink egyszer-egy: Vamp ajkak
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Smink egyszer-egy: Vamp ajkak

Itt az ideje a korall színű szájfény helyett mást választani. Mostantól a mélybordó vagy szilvaszínű ajkak a menők. Most segítünk, hogy Ön is a legújabb divat szerint festhesse ajkait!

Előkészítés

Nemcsak a szemhéjnak, a szájnak is szüksége van előkészületekre, hogy tökéletes legyen a hatás. Tüntesse el a száraz részeket, hogy ajka minél simább legyen, ezután jöhet egy kis ajakír. A felesleges nedvességet itassa fel egy zsebkendővel.

Púderezés

Ez a lépés furának tűnhet, pedig szükséges, hogy ajkai a nap végéig szépek maradjanak. Tegyen ajkára vékony rétegben alapozót, de ha csak korrektor van kéznél, azt is használhatja. Gyengéden oszlassa el ajkán ujjai segítségével. Ezután tegyen rá kevés púdert.

Formázás

Egy szájceruza segítségével rajzolja körbe ajka vonalát, majd ajkaira is tegyen belőle. Válasszon sötét tónusú szilva vagy sötétpiros színűt.

Befejezés

Válasszon újra sötétebb szilva vagy piros színű rúzst, és vigye fel ajkaira. Ha szükséges, egy ecset segítségével dolgozza össze a széleken, hogy mindenhol egyforma színű legyen. Egy zsebkendővel itassa fel a fölösleget, majd ismételje meg az egész folyamatot még egyszer.

Top tipp: Ha nincs otthon megfelelő színű rúzsa vagy szájceruzája, ne essen pánikba. Jöhet a keverés. Ha van barna ceruzája, rajzolja azzal körbe a száját, majd tegyen az ajkakra is. Ezután jöhet egy kékes-pirosas rúzs, amivel száját kifesti. A végén egy ecset segítségével dolgozza össze az egészet. A végeredmény szép, mély tónusú, vörösbor színéhez hasonlító ajkak!:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.