Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Scarlett Johansson szeret várost nézni
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Scarlett Johansson szeret várost nézni

 

Scarlett Johansson néha nagyon sűrűnek érzi filmes munkáit és szívesen kirándul különböző városokba, ha szabadideje engedi.

A színésznő szeret turistáskodni. Ha teheti, különböző városokba látogat, és szívesen nézi meg a helyi nevezetességeket kikapcsolódásként. „Ha dolgozom, akkor abba teljesen belemerülök. Nem ritka, hogy 16 órát dolgozom egyhuzamban. Éppen ezért, ha van egy kis szabadidőm, akkor szeretek kirándulni. Galériákba járok, várost nézek, fő, hogy nem dolgozom.” – mesélte a fiatal színésznő.

A 28 éves Scarlett nem az a lustán pihenő fajta. Nem vonzza őt, hogy sokáig ágyban maradjon. Ha már otthon szeretne pihenni, akkor is inkább kimegy a kertbe, vagy sétál egy nagyot. „Ha New Yorkban vagyok, szeretek kimenni a parkba a kutyáimmal. Van egy kis csivavám, és egy tacskóra hasonlító kutyusom. Szívesen vagyok ottohn is, és elvégzem a ház körüli munkákat. Szívesen főzök vagy hívom meg a barátaim. De ha arra van kedvem, akkor rendelek kínai ételt és valami szórakoztató műsort nézek a tévében. A bátyám, Hunter is sokat van nálam ilyenkor. A legmozgalmasabb pihenésem az, ha lemegyek az edzőterembe. Utána néha olyan fáradt vagyok, hogy átalszom a napot.” – árulta el Scarlett a Style magazinnak.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.