Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Salma Hayek 70-es éveket idéző frizurája
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Salma Hayek 70-es éveket idéző frizurája

Salma Hayek hajánál szebbel kevés színésznő dicsekedhet, és most megmutatjuk, hogy a 70-es éveket idéző frizurájával még rátesz egy lapáttal. Ön is szeretne ilyent? Segítünk! Az ombre stílus már az Ön választása.

1.A frizurát mindig tiszta hajból készítse, ekkor lesz igazán fényes. Mossa meg haját a hajtípusának megfelelő samponnal.

2.Szárítsa meg haját nagyjából egy törölközővel, hogy a felesleges nedvességet felszívja.

3.Ha haja hullámos, tegyen rá kifejezetten hullámos hajra való szérumot, ha sima, akkor pedig volumennövelő terméket.

4.Válassza haját négy egyforma részre, amelyeket még könnyen tud formázni. Nagyméretű körkefe segítségével formázza tincseit.

5.Úgy szárítsa meg haját, hogy a hajszárító vége lefelé nézzen, a körkefét pedig tartsa függőlegesen és az arcától elfelé csavarja rá haját. Ezáltal haja olyan formát ölt majd, mint a 70-es években.

6.Ha szeretné, hogy haja még dúsabbnak tűnjön, csavarja fel a tincseket a körkefére és fújjon rá hideg levegőt.

7.Hogy haja még fényesebb legyen, tegyen a kezére egy kis fényesítő szérumot, és úgy kenje hajára.

Top tipp: Ha a felső tincsek kifelé állnak, de az alsóak nem, segítségül hívhatja hajvasalóját. Az alsó tincseket vasalja ki, és a tincsek végén arrafelé csavarja meg, amerre szeretné, ha állnának.

 :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.