Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Sally Field, a félénk színésznő
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Sally Field, a félénk színésznő

 

Sally Field elárulta, hogy borzasztóan félénk és visszahúzódó, és sajnálja, hogy ezzel nem foglalkozott többet, míg fiatalabb volt.

A Lincoln című film színésznője mindig is szenvedett a félénkségétől. Állítása szerint egész felnőtt életében csak egy szerepet játszott, amikor erősebbnek mutatta magát, mint amilyen valójában, azért, hogy Hollywoodban érvényesülhessen.

„Bárcsak tudtam volna, hogy az ilyen félénkség mennyire meg tudja bénítani az embert. 18 évesen kezdtem színésznkedni – amikor szinte még gyerek voltam. Nem tudtam semmit a jogaimról, és a félénkségem végigkísért hosszú éveken át. A részem volt. Számomra egy félelmetes démon. És nem én vagyok az egyetlen ilyen előadóművész. Vannak mások is, ők is próbálják rejtegetni. Nem gyakran hallani, amint erről beszélnek. Hisz a showbiznisz világában ki szeretné, ha ez köztudomású lenne róla?” – mesélte Sally.

A kétszeres Oscar díjas színésznő arról is beszélt egy interjúban, hogy gyerekként át kellett élnie, amint családja jóléte és vagyona eltűnik. Emiatt mindig is elégedetlen, boldogtalan emberként gondolt magára. „Bárcsak többet tudtam volna a pénzügyekről. Olyan sokáig aggódtam ezen. A mostohaapám tévésztár és kaszkadőr volt. Aztán minden eltűnt, megváltozott. Jöttek, és vitték a házunkat, az autónkant. Kénytelenek voltunk egy kisebb lakásba költözni. Nagyon sokáig csak arra tudtam gondolni, hogy mi mindent veszítettünk el. Emiatt a boldogság sem talált rám.” – nyilatkozta Sally a The Sun újságnak.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.