Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Rochelle Humes imádja a magassarkú cipőket
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Rochelle Humes imádja a magassarkú cipőket

 

A várandós énekesnő, Rochelle Humes még áldott állapotban sem viseli el, ha magassarkú nélkül fényképezik.

A The Saturdays lánybanda énekesnője – aki nyárra várja első gyermekét – még mindig a magassarkú cipőkre szavaz, annak ellenére is, hogy bizony gömbölyödik már a pocakja. Azt azért ő is elismeri, hogy nem visel egyfolytában magassarkút. Ha kényelmesebb helyen van, és a nagy nyilvánosság nem láthatja, ő is a kényelmesebb lábbelit részesíti előnyben.

„Mindig van nálam egy pár magassarkú cipő. De a nap nagy részében a kényelmes balerinacipőt választom inkább. Ha azonban tudom, hogy fényképezni is fognak, akkor gyorsan átveszem a magassarkút. Lényegében addig viselem, míg elmegyek az autómig.” – árulta el az énekesnő.

Rochelle azt is elmesélte, hogy nehezen tud választani a kismamaruhák közül. A New! magazinnak nyilatkozta: „A régi ruháimat nem tudom hordani, mert nem úgy állnak, ahogy kellene. Nem könnyű most, ezért a Londoni Divathétre stylist segítségét kértem. A mindennapokon azonban nincs ebben segítségem, olyankor sokat töröm a fejem, hogy mit viseljek. Most a kényelem a legfontosabb számomra.”:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.