Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Robert Pattinson szingli szeretne maradni
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Robert Pattinson szingli szeretne maradni

Robert Pattinson szeretne szingli maradni, amíg csak lehet, és nem tervezi, hogy kihasználja szakítását Kristen Stewarttól, hogy minél több lányt meghódítson.

A sármos színész nemrég szakított több mint négy év után Kristen Stewart színésznővel, de nem trevezi, hogy most minél több lányt elcsábítson. Ezt állítólag barátainak nyilatkozta, hozzátéve, hogy most egy jó ideig nem vágyik újabb kapcsolatra. Azt is elárulta, hogy ha rászánja magát, hogy továbblépjen, valószínűleg más típusú lányt választ majd. A pletykák szerint inkább a szőke lányokat részesítené előnyben.

A páros hosszú együttlét után szakított egy rövid időre, amikor kiderült Kristen viszonya  egy nős rendezővel. Bár megpróbálták rendbehozni kapcsolatukat, mégsem sikerült. A pletykák szerint Rob észrevette, hogy Kristen még mindig kapcsolatban áll a rendezővel, Rupert Sandersszel, és úgy döntött, végleg pontot tesz kapcsolatukra. Többen látták, amint dolgait becsomagolva elhagyja Kristen házát, és vissza sem fordul.

Robert közeli barátai elárulták, hogy el fog tartani egy ideig, amíg a színész teljesen túlteszi magát Kristenen, éppen ezért biztosak benne, hogy nem várható újabb barátnő felbukkanása. Az is kideült, hogy hírneve miatt fél attól, hogy a lányok nem saját magáért szeretik, ezért sem mer belevágni egy újabb kapcsolatba.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.