Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Robbie Williams nehezen szórakoztatja lányát
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Robbie Williams nehezen szórakoztatja lányát

 

Robbie Williams elismerte, hogy héthónapos lánya, Theodora Rose nem könnyű közönség.

A brit pop fenegyereke és felesége, Ayda Field hét hónappal ezelőtt váltak szülőkké, és bár Robbie saját bevallása szerint rögtön beleszeretett lányába, akit általában Teddy-nek becéznek, szerinte az érzés nem mindig kölcsönös. „Nem érdekli őt a kukucskálós játék. Nem könnyű játszótárs, az biztos.” – mesélte az énekes. „Lehet, hogy a fogzás miatt, vagy csak egyszerűen nem tart viccesnek – ilyen a showbiznisz világa.”

Robbie nemrég egy dalt is írt lányának „Go Gentle” címmel. „A dalt csak neki írtam. Sétáltunk a birtokon, ahol élünk, és nagyon jól éreztem magam. Akkor kezdtem el neki dúdolni ezt a nagyon őszinte, szép dalt. Erre ő lehányt. Nem tudom, hogy ez azt jelentette-e nála, hogy Apa, ez nagyon tetszett, vagy épp az ellenkezőjét, hogy hagjam már abba, mert nem tetszik neki.” – viccelődött Robbie.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2023, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2023 - teljes frizurapróba.