Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Reese Witherspoon romantikus születsénapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Reese Witherspoon romantikus születsénapja

 

Reese Witherspoon 37. születésnapja alkalmából Mexikóban találta magát férjének, Jim Toth-nak köszönhetően.

Jim Toth meglepetésnek szánta a mexikói utat. A pár Cabo San Lucas-ban tölt felejthetetlen időt múlt péntek óta. A szemtanúk szerint Reese és Jim nagyon szerelmesnek látszottak egymásba , miközben magán medencéjükben úsztak, majd sétáltak egyet a luxus üdülőhelyen, a végén pedig elfogyasztottak egy könnyű ebédet.

Reese – akinek előző házasságából Ryan Philippe színésszel két gyermeke született, a 13 éves Ava és a 10 éves Deacon, és Jimmel közös gyermekének pedig tavaly szeptemberben adott életet – kényeztető masszázson vett részt, és férje még egy gyertyafényes vacsorával is meglepte, ahol csak ketten voltak.

Reese nemrég barátnőivel, Cameron Diaz-zal és Drew Barrymore-ral is elszökött egy rövid időre. Szüksége is volt rá, mert az év hátralévő része sűrű lesz. Jelenleg három film forgatása is tervben van. :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.