Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Petra Nemcova csokival kezdi a napot
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Petra Nemcova csokival kezdi a napot

 

Petra Nemcova modell eloszlatta azt a tévhitet, hogy a modellek nem esznek csokit, amikor bevallotta, hogy ő bizony egy energiabomba csokoládéval kezdi a napját.

A cseh modell egészségesen étkezik, ez is a diétája része, de azért nem veti meg a finomságokat sem. Minden napját egy energiabomba, organikus csokiszelettel kezdi. „A reggelim sokszor zöld teából és organikus csokiból áll, hogy meglegyen a szükséges energia már a nap kezdetén. Sok csokit eszem, megvannak a kedvenceim. Ha Londonba megyek, akkor Green&Blacks édességgel kényeztetem magam.” – mesélte Petra.

A gyönyörű modell az állatok jogaiért is kiáll, és az állatok szeretete kihat az étkezésére is. „Amerikában sosem eszem csirkét. Csak olyan csirkét eszem meg, amelyik organikus és háztájon nevelkedett. Nem eszem halat sem, csak ha a helyi halászoktól származik. A diétám egy része azért van, hogy egészségesen étkezzek, a másik része pedig az állatvédelemhez kapcsolódik. Nekem azért is fontos a diéta, mert a családomban előfordul a cukorbetegség. Én így próbálok meg vigyázni az egészségemre.” – árulta el Petra.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.