Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Pasztell színű haj
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Pasztell színű haj

Úgy tűnik, ezen a nyáron is a pasztell szín a menő. Már régóta az ismert arcok kedvence. Egyesek már az egész színskálát kipróbálták (mint pl. Demi Lovato), mások már hosszabb ideje ugyanazt a színárnyalatot kedvelik. Jelenleg a kék és a zöld árnyalatai  legkedveltebbek, de még mindig népszerű az ibolyakék. A pasztell színek friss és trendi külsőt biztosítanak, így különösen alkalmasak a fesztiválok időszakában. Kombinálja egyszínű ruhával és jellegzetes rúzzsal. Ne féljen a különböző színek kombinációjától, mint ahogy Demi csinálta. Nagyon hízelgő a rózsaszín ajkak és ibolyakék haj kombinációja.
 
                                  
 
Mivel a pasztell színek nem tartósak a hajon (ideális esetben három hét), jó alkalmat nyújtanak a kisérletezésre. Hogyha nem elégedett az eredménnyel, mosson gyakrabban hajat. Az alábbiakban néhány ötlet azoknak, akik hossabb ideig szeretnék megőrizni hajukon a pastell színt.
 
1. Fixálja a kívánt színárnyalatot.
A pasztell színek minden hajmosáskor halványodnak, ha megtalálta a kívánt színárnyalatot, egyszerű trükkel hosszabítsa meg tartósságát. Öblítse haját víz és ecet 1:1 arányú  keverékével, így haja tovább megtartja színét.
 
2. Kerülje a napi hajmosást 
Hogy lassítsa a hajszín halványodását, ritkábban mosson hajat. Felejtse el a mindennapi hajmosást, használjon hideg vizet és szulfát nélküli sampont.
 
3. Keverje össze a hajerősítőt a hajfestékkel.
Halványodó hajszínét egyszerűen élénkítheti – keverjen kis mennyiségű hajfestéket a hajerősítőbe. Valóban kis mennyiséget, különben erős szín lesz az eredmény.
 
                                
 
4. Próbálja ki a száraz sampont
Zsíros hajra használjon száraz sampont az egyes hajmosások között. Felszívja a felesleges zsírt a hajról és frisseséget ad a hajnak.
 
5. Gondoskodás a hajszínről
A hagyományos színekkel ellentétben a pasztell színek több figyelmet igényelnek, nem árt tanácsot kérni fodrászától, hogy milyen gyakrak látogassa meg őt. Sötét hajszín esetén biztosan meg kell hogy látogassa fodrászát 3 – 4 hét múlva, hogy felfrissítse hajszínét, vagy újrafesse a kinövő hajtöveket.
 
6. Egyszerűbb lehetőség
Ha a pasztell színekről való gondoskodás túl körülményes az Ön számára, vagy fél a kísérletezéstől, szerezzen be pasztell színű póthajat. Ne féljen a befektetéstől, a pasztell színek továbbra is népszerűek és a következő szezon divatbemutatóinak fénypontjai lesznek. 
          
 


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.