Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Paris Hilton férjhez megy?
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Paris Hilton férjhez megy?

 

Paris Hilton örülne, ha barátja, River Viiperi hamarosan oltár elé vezetné.

A 32 éves, multimilliomos örökösnő és 21 éves modell kedvese nyolc hónapja alkotnak egy párt, és nagyon odavannak egymásért. Paris szerint az esküvőre is nemsokára sor kerülhet. „Könnyen meglehet, hogy nemsokára megtörténik. Rábíznám az életemet is, és ez nekem mindennél többet jelent.” – árulta el a celeblány.

Paris korábban kétszer volt már mennyasszony, de egyik kapcsolatból sem lett házasság. Most viszont nem csak a feleség szerepére vágyik, hanem gyerekeket is szeretne fiatal kedvesétől. Paris azt is elismerte, hogy korábbi, botrányoktól sem mentes életén változtatni szeretne. Kevesebb buliba megy el, és elmondása szerint felnőtt, így szerinte semmi akadálya, hogy végre megállapodjon River mellett.

„Családot alapítani minden nő álma. Szerintem az élet értelme az anyaság. Én most fülig szerelmes vagyok. Szerencsés nő vagyok, hogy találkoztam Riverrel. Ő az legkedvesebb, leghűségesebb ember, akit csak ismerek. Úgy kezel, mint egy hercegnőt.” – mesélte Paris egy interjúban.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.