Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Őszi ombre haj
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Őszi ombre haj

Az ombre haj már az elmúlt időszakban is közkedvelt volt és stílusával az új szezonban is divatos. Kis változtatás azonban szükséges. A vezető fodrászok szerint a legújabb divat a kifinomultan festett haj, ahol az egyik szín fokozatosan vált a másikra. Az új ombre már nem az erőteljes színátmenetet jelenti.

 

                             

 

A hulló levelek színéről ugyan már írtunk, de egy mondat erejéig visszatérünk hozzá. Ha a celebek hajmágusai nem tévednek a hajdivatott illetően, az elkövetkező hónapokban sok barna és réz árnyalatú ombret láthatunk.

 

                              

 

Az alapszín a természetes és sötétebb kellene hogy legyen (próbálják ki a barnát vagy a sötétpirosat), és a hajvég világos. Ebben a pontban azonban vátozás jön. A világosabb szín csak kettő, maximálisan három színárnyalattal legyen világosabb mint a sötét, de ne legyen világos.

Nem kell félni a piros színtől, a megfelelő árnyalat bármelyik bőrszínhez alakítható, ebben fodrásza bizonyára segítségére lesz. Ha nem vállalja a tartós átváltozást, próbálja ki a csatos ombre póthajat.

 

                              

 :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (2)
Priska
9.21.2016
:
Molnár Erika
10.20.2014

TOPlist

Copyright Š 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.