Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Őszi hajszínek
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Őszi hajszínek

A napok rövidebbek, az éjszakák hűvösebbek és ösztönösen előszedjük az őszi természet színeihez illő rukákat, amelyekhez természetesen megfelelő hajszínt is választunk. Az új őszi szezon színe a gesztenyebarna.

 

Őszi hajszínt választott Elle Fanning is. A mindig szőke színésznő drámaian megváltozott külsővel jelent meg a Los Angeles-i Boxtrolls premierjén. Mesésen hosszú szőke haját lerövidítette és mézbarnára festette. Illik neki.

 

                             

 

Hogyha barna színben gondolkodik Ön is, ne feledje, hogy:

1. Az új színt a bőr, a szem és a szemöldök színéhez kell igazítanunk. Figyelje meg, hogy a színésznő zöld szemeit hogyan kiemelte az új szín.

 

2.Ha világosabb hajszínről vált barnára, az arca körül hagyja meg világosabbra haját, úgy mint Elle. Az átmenet a sötétebb színre nem lesz olyan drámai.

3. Kerülje az egyöntetű színt. Hajfestésnél a legnagyobb hibát akkor követjük el, amikor az összes hajtövet egy színárnyalatúra festjük, aminek eredményeként frizuránk egyszínű sisak benyomását kelti. Az egyes hajtövek különböző árnyalatúak legyenek. Ihletet adó lehet Elle frizurája, akinek hajszíne az arany szőkétől a sötét barnáig terjed és haja ennek köszönhetően így ad természetes külsőt és új formát viselőjének.

 

Neked hogy tetszik a színésznő átváltozása ?

 

                             

 :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright Š 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.