Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Oscar 2015: a legjobb frizurák, amelyeket ki kell próbálnia
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Oscar 2015: a legjobb frizurák, amelyeket ki kell próbálnia

A Filmakadémia díjainak átadása olyan látványos esemény, amelyre a filmcsillagok a csapatukkal, sminkesekkel és fodrászokkal együtt már hetekkel előre készülnek. Ennél az eseménynél a celebek többsége biztosra megy, ami a frizurák esetében a többéves folytonosságot jelenti. Ennek ellenére az idén is találkoztunk olyanokkal, akik nem féltek kockáztatni és új hajviselettel jelentek meg. Több holywoodí szépség vállalta ezt a kockázatot és kifizetődött nekik.

 

                               

                                                                   Lily Collins

 

Új stílszerű és kifinomult pixie frizurát mutatott be Lily Collins, Scarlett Johansson szokatlan férfias homlokfürtel és oldalt kiborotvált frizurával okozott meglepetést és az ismét szőke Margot Robbie hosszú haját egyenes lobbá rövidítette. Ha a közelgő tavasz és a celebek hatására frizurát szeretne váltani, a megálmodott frizurát próbája ki saját fényképén. Töltse be fényképét számítógépébe és próbálgassa az oscar estély legszebb frizuráit. A romantikus lelkeket bizonyára megörvendezteti a jövendő kismama, Keiry Knightley légiesen könnyű frizurája, aki szabad hullámait csillogó fejékkel díszítette, de Zoe Saldana könnyed hajfonata is, akinek arcát finoman díszítették a szabadon hagyott hajhullámok. A retro frizurát kedvelők próbálják ki a régi idők filmcsillagaira emlékeztető, Emmy Stone aszimetrikus hullámait.

 

                                 

                                                                  Scarlett Johansson

 

                                

                                                               Margot Robbie

 

                                

                                                             Keira Knightley

 

                               

                                                              Zoe Saldana

 

                                

                                                                  Emma Stone

 :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.