Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Nyári szirén
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Nyári szirén

Mindenkinek megvan a sminkelési szokása, amitől nem nagyon szokott eltérni, igaz? De az is igaz, hogy ami működik a hidegebb hónapokban, az szinte elolvad a bőrön nyáron. Most segítünk, hogy hogyan lehet nyáron dögös úgy, hogy a sminkje nem folyik el.

Nyári bronzosítók:

A púder alapú bronzosítók sokszor tartalmaznak csillámló részeket, amelyektől bőre a szikrázó napsütésben nagyon fényes lesz. Nyáron inkább gél alapú bronzosítót válasszon, vagy olyan termékeket, amelyekre rá van írva, hogy nem folyik el az arcán.

Nyári bőr:

Az alapozóra nyáron nem igazán van szüksége – hiszen a napon barnul arca, és a hőségben az alapozó ugyancsak elfolyhat. Ha apróbb hibákat tüntetne el, akkor válasszon inkább egy korrektort, egy színezett arckrémet, illetve BB vagy CC krémeket.

Nyári szemek:

Nyáron a szemhéjfestékben bármilyen meleg, nyári szín jöhet. Viszont ha azt szeretné, hogy a sminkje kitartson estig, főleg a strandon, akkor mindenképp érdemes egy vízálló réteget felvinnie szemére, mielőtt kezébe veszi az ecsetet. Vagy egy semleges színű vízálló szemhéjceruzát válasszon erre a célra, vagy pedig a szemhéjpúdere színével harmonizálót. Ha pedig először krém alapú szemhéjfestéket visz fel szemére, és utána tesz rá púdert, akkor is elérheti, hogy sminkje a nap végéig megmaradjon.

Nyári ajkak:

Az ajkaknál is fontos, hogy a rúzs fenn is maradjon, és ne folyjon le. Ezt legkönnyebben úgy érheti el, ha a kedvenc rúzsa alá vagy semleges, vagy a rúzsával harmonizáló színű szájceruzát használ, ezután jöhet a rúzs, amiből a felesleget egy papírkendővel felitatja, a végén pedig egy kis púderrel teheti tökéletessé a végeredményt. :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.