Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Nyárból az őszbe – hajszín változatok
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Nyárból az őszbe – hajszín változatok

Az évszakok változásával átfésüljük a gardróbunkat, és új ruhákat vásárolunk. De miért csak a ruhákra korlátozódna a váltás? A hajunkat is újíthatjuk – például egy új hajszín kiválasztásával. Az ötleteink segítségével Ön is megtalálhatja az Önhöz illő új hajszínét az elkövetkező szezonra!

Természetes szőkék

A nyár nem a természetes szőke haj legjobb barátja, gondoljunk csak a sós tengervízre vagy a klóros medencék vizére. Hogy a méreganyagokat eltüntesse, használjon színkímélő sampont, és esetleg szőkítessen ki pár tincset, amelyek még jobban keretezik arcát. A hatás azonnal látható lesz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Festett szőkék

A tincseit nagyon megviseli az állandó szőkítés, lehet, hogy haja már nem is látszik természetesnek. Ebben az esetben válasszon sötétebb árnyalatot, és azzal festesse be pár tincsét, főleg az arcvonala körül. Ezen kívül válasszon néhány papírvékonyságú tincset, és azt emeltesse ki fodrászával egy másik árnyalatot használva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Világosbarnák

A világosbarna haj néha szinte szürkének hat, ezért fontos, hogy olyan hatást keltsen, hogy hajának tömege és színe van. Válasszon meleg színeket, amelyek tincseit kiemelik, de kérje meg fodrászát, hogy ne a hajtövekig fesse be ezeket a bizonyos tincseket. Próbálja meg elrejteni, „összemosni” természetes hajszínével, így az egész sokkal természetesebben hat. Célszerű, ha fodrásza elkerüli a fóliás hajfestést, mert az élesebb különbséget képez a festett tincsek és természetes hajszíne között.

 

 

 

 

 

 

 

Közép barnák

Önnek a gesztenye és borostyán meleg árnyalatai állnak jól. Ha viszont szereti a hűvösebb árnyalatokat, óvatosan próbálkozhat lilás árnyalatú tincsekkel is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sötétbarnák

Önnek nem a világosabb tónusok kellenek, hanem az, hogy haja selymesnek és csillogónak hasson. Ezt kérje fodrászától és olyan hajszínt válasszon, amely nem üt el haja eredeti színétől, mégis élettel telivé varázsolja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vörös hajúak

A vörös haj mindig szebben néz ki, ha a tövénél egy árnyalattal sötétebb. Mindig a fejtetőn legyen sötétebb és a hajvégek felé egy-két árnyalattal világosabb. Mivel a vörös haj fakul a leggyorsabban, használjon hajfényesítő terméket, hogy haja mindig csillogó és fényes legyen.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.