Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Nyár végi szépség SOS
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Nyár végi szépség SOS

Semmi sem pótolhatja a nyári jókedvet és bulizást! De míg Ön D vitaminnal bombázza szervezetét a nyári napokon, addig bőrét és haját megviselik a nap káros sugarai, a nagy meleg, a sós tengervíz vagy épp a klóros medence vize. Éppen ezért a nyár végén se feledkezzen el arról, hogy:

Bőrét fiatalítsa

A tengeri só önmagában a tökéletes bőrradír. De ha hozzávesszük a nap káros sugarait, akkor bőre felszíne bizony már károsodhat. Bőre veszít rugalmasságából és ráncosodni kezd.

Ha ezt szeretné elkerülni, használjon olyan termékeket, amelyek kisimítják, hidratálják naptól fáradt bőrét. Válasszon olyan arcbalzsamot vagy arcpakolást, amelyek például avokádó olajt, shea vajat, aloe verát vagy jojoba olajt tartalmaznak. Ezektől a termékektől bőre újra puha és fiatal lesz.

Haját újra élettel telivé varázsolja

Haja még inkább veszélynek van kitéve a nyári hónapokban, mint a bőre, mert a nap, sós víz és klóros víz triplán roncsolják haját. Minden csobbanás után, amikor haja megszárad, a só ott marad és elvonja hajától a szükséges nedvességet és olajt, ennek köszönhetően pedig haja durva tapintású lesz és sokkal könnyebben törik.

Újraépítheti haja protein tartalmát, ha olyan hajtermékeket választ, amelyek természetes olajokat tartalmaznak, például avokádó, rozmaring vagy mandula olajt. Ezek az olajok antioxidánsokban és Omega 3 zsírsavakban gazdag olajok, amelyek haját hamar újra ragyogóvá és élettel telivé varázsolják.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.