Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Nina Dobrev az organikusra esküszik
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Nina Dobrev az organikusra esküszik

 

Nina Dobrev, a Vámpírnaplók sorozat sztárja az organikus szépségápoló szerekre esküszik, mert nem szeretné, ha kémiai anyagok befolyásolnák szépségét.

A modell és színésznő csak olyan termékeket használ, amelyek nem tartalmaznak kémiai szereket, hogy megőrizze bőre szépségét és fiatalságát. Arra is odafigyel, hogy a nap végén a sminket mindig letörlöje arcáról, hogy bőre lélegezni tudjon.

„Szerintem nagyon fontos, hogy a bőrünk ne kerüljön kapcsolatba kémiai szerekkel. Fontos, hogy a testünk tiszta maradjon ezektől a szerektől. És fontos a smink eltávolítása is, különben a bőr nem tud lélegezni, és nem lesz egészséges.” – mesélte a színésznő.

A 24 éves Nina utazásai során is esküszik a természetesre, főleg egy termék mindig nála kell, hogy legyen. „A sminklemosó, hidratáló kendőimet mindig magammal viszem, bárhová megyek is. A kedvencem termékem az Origins GinZing hidratáló. A használata után a bőröm mintha újjá születne, fantasztikus!”

A gyönyörű barna színésznő a kedvenc vörösszőnyeges ruháját is elárulta. Ez pedig az a Donna Karan estélyi ruha, amit a 2011-es Emmy Gálán viselt. Nina szerint a ruha mindenki másétól különbözött, és azóta sem vett fel olyan színű ruhát egyetlen más gálára sem. „Azóta nem viseltem piros ruhát egyetlen fontos eseményre sem, mert azzal a ruhával nem lehetne versenyezni.” – árulta el Nina.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.