Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Nicole Richie nem szereti a divatos ruhákat
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Nicole Richie nem szereti a divatos ruhákat

 

Nicole Richie szívesebben vásárol időtálló ruhadarabokat, mert nem szeret az éppen aktuális divat szerint vásárolni.

A tervezőként dolgozó Nicole úgy gondolja, hogy sokkal jobb befektetés olyan ruhákat vásárolni, amik nem csak egy szezonban divatosak, és többször is felvehetőek. „Személy szerint azokat a ruhákat szeretem jobban, amiket több szezonban is hordani tudok. Hiába vannak szebbnál szebb ruhák az új szezonban, ha csak párszor lehet őket felvenni, és már dobhatjuk is ki őket, mert jönnek a még újjab trendek. Szerintem ez pazarlás.” – nyilatkozta vásárlási szokásairól a divattervező.

A bohókás stílusáról ismert Nicole a meleg időt szereti jobban. Mostanában főleg a színes és mintás darabok a kedvencei. „A nyár a legjobb évszak. Akkor aztán bármilyen színű vagy mintájú ruhát lehet viselni. A kedvenc színem a sárga, de szeretem keverni mind a színeket, mind a mintákat.”

Nicole ékszereket is tervez, két kollekciója van, a Winter Kate és a House of Harlow 1960. Elmondása szerint akkor a legboldogabb, ha más nőkön viszontlátja saját ékszereit. „Jól esik, ha suliba menet a gyerekekkel más anyukákon látom az ékszereket, és ők sokszor nem is tudják, hogy én terveztem azokat.” – árulta el Nicole.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.