Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Miranda Kerr kölcsönkéri Orlando Bloom ruháit
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Miranda Kerr kölcsönkéri Orlando Bloom ruháit

 

Miranda Kerr szívesen viseli férje, Orlando Bloom ruháit, mert így közelebb érzi magát hozzá.

A szupermodell rendszeresen körülnéz férje ruhásszekrényében és kölcsönveszi a neki tetsző ruhákat, hogy így még közelebb érezze magát élete párjához. „Néha viselem Orlando dzsekijét vagy pólóját. Jó érzés felvenni,m ert az övé, érezni rajta az illatát.” – árulta el a Victoria’s Secret korábbi angyala.

Amikor arról kérdezték, milyen ruhákat részesít előnyben, akkor elárulta, hogy a klasszikus darabokkal szerinte senki sem tud mellényúlni. „Egy jó farmer és egy vagány blézer – ez mindig jól mutat együtt. Én nagyon szeretem a magasderekú szoknyákat is. Fontos, hogy mindenki kiderítse, miben érzi jól magát és mi áll jól neki. Én például olyan darabokat választok, amik jól mutatnak az alakomon.”

A 30 éves szupermodellnek nagyon fontos a családja. Még azt is megoldotta, hogy kétéves fia, Flynn is vele lehessen, amikor tornázik. „Minden nap tornázom. Jóga, túrázás, Pilátes. 10 éve jógázom. Ma már sokszor Flynn is velem van. Ilyenkor úgy kapaszkodik belém, mint a koalamaci a fába. Flynn imád táncolni, így ezt is együtt csináljuk.” – mesélte Miranda a LOOK magazinnak.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.