Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Minden nap más - Eyecasions kontaktlencse ismertető
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Minden nap más - Eyecasions kontaktlencse ismertető

                 
Hosszabb idő után úgy döntöttem, hogy újból kipróbálom a színes kontaktlencsét. Az Eyecasions márkát választottam, mivel a színük már elsőre elvarázsolt. A lencséknek nagyon telített és erős színük van. Az én szemszínem világoskék, és ezért is kíváncsi voltam, hogy fogok kinézni sötétebb lencsékkel.
 
Előszór az Eyecasions Two Tone Violet lencsét próbáltam.
 
          
 
Elöljáróban szeretném felhívni a figyelmet a csomagolásra, amely összehasonlítva a többihez nagyon stílusos. A kontaktlencse kis üvegben van tárolva, a szokásos lapos műanyag csomagolás helyett. 
Legyen óvatos a kinyitásuk közben, mivel a fehér műanyag fedő alatt egy éles ezüst fém védőszalag található, amely csúnya sérülést okozhat (én nagyon "ügyes" vagyok és egy darab papírral is képes vagyok elvágni magam).
 
                             
 
Ehhez a kontaktlencséhez tároló tok és 60 ml ápoló folyadék is jár, így egy kicsit átmostam a lencsét, mielőtt a szemebe raktam. Miután elhelyeztem, meglepődtem a méretét illetően. 14 mm-es a lencse, de sokkal nagyobbnak tűnik. 
A lila szín átfedte az én szemszínemet, viszont sötétebb árnyalatú lett, mint ahogy vártam. A szín jobban kezdett hasonlítani a feketéhez. Szerintem ezt a vékony fekete csík okozta, amely körülveszi a lencsét.
 
                            
 
Az általános benyomásom azonban pozitív volt, a termék nem okozott csalódást, mert a lencsék kellemesen hatottak a szememre.
 
                                 
 
Az Eyecasions Two Tone Green viszont egy kicsit jobban elvarázsolt. 
Az átható zöld színe azonnal magára vonzza a figyelmet. Ez a lencse maximálisan átfedte a szemszínemet, és jobban kiemelkedett, mint a lila. Viszont a fekete csík a lencse körül itt is dominál, bár nem olyan jelentősen, mint az előzőnél. A szem inkább nagyobbak tűnik.
 
                            
                            
 
Azt gondolom, hogy az "Eyecasions Two Tone" jellegű lencsék nagyobb szem hatását keltik, pont ennek a fekete csíknak köszönhetően, így azoknak, akiknek kis szemük van, és mindig nagyobbat szerettek volna, tökéletesen meg fog felelni.  
 
Patricia


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.