Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Még hosszabb szempillák? Így csinálja!
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Még hosszabb szempillák? Így csinálja!

 

Trükkjeink segítségével elfelejtheti a műszempillákat, mégis extra hosszú szempillái lehetnek.

-Olyan szempilla göndörítőt használjon, amely kerek, és nem lapos.

-Ha nem melegítős a szempilla göndörítője, akkor a meglévőt melegítse fel egy kicsit, például egy öngyújtó segítségével, és használat előtt az ujján ellenőrizze. Ezután melegítse fel vele szempilláit.

-Hazsnáljon színtelen púdert mielőtt felvinné a szempillaspirált, vagy az első és a második felvitel között. Ettől szempillái extra dúsak és hosszúak lesznek.

-Miután felvitte a szempillaspirált, nyomja ujját a szempillák végére, és nyomja szempilláit felfelé, így ebbe az irányba száradnak meg.

-A hegyesvégű szempillaspirál a szempillák tövét vastagítja.

-Még dúsabb szempillák eléréséhez használjon egy szemhéj ecsetet, mártsa bele a szempillafestékbe, majd ezzel fesse ki szempilláit másodszor.

-Használjon egy fekete szemceruzát felül, a belső szemhéj vonalán. Ehhez kell egy kis gyakorlat, de megéri.

-A szempillák végét fesse ki egy világosabb árnyalatú szempillafestékkel, ettől szempillái hosszabbnak tűnnek.

 

(photo from istockphoto.com):) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (1)
Mária
2.17.2013
Köszi a hasznos tanácsokat! Feltétlenül ki fogom próbálni.

TOPlist

Copyright © 2008 - 2017, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2017 - teljes frizurapróba.