Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Mark Wahlberg: Rhea segített a szerelemben
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Mark Wahlberg: Rhea segített a szerelemben

 

Mark Wahlberg szerint felesége, Rhea Durham segített neki, hogy begyógyítsa törött szívét és újra érezze a szerelmet.

A színész – aki 16 évesen a börtönt is megjárta – elárulta, hogy a múltban sok nőt megbántott, miután egy régi szerelme összetörte szívét, és csak feleségének köszönheti, hogy újra megtanult szeretni. A színész és felesége 2001-ben találkoztak, és azóta négy gyermekük született. „Régen jó fiú voltam. De az első szerelmem elhagyott,míg a börtönben ültem testi sértésért. Ma már nem akarom ezért hibáztatni, de annak idején haragudtam rá, hogy nem várt rám. Akkor összetörte a szívem, és eldöntöttem, hogy én is ezt teszem a nőkkel. És a végén ténleg sokmindenkit megbántottam. Amíg nem találkoztam Rheával és meg nem született a lányunk, nem is jöttem rá, hogy képtelen vagyok szeretni. Ma már tisztelem a nőket, és a fiaimat is erre tanítom.” – mesélte a sármos színész.

Mark fiatalon többször is összetűzésbe került a rendőrséggel, és csak amikor börtönbe került, akkor jött rá, hogy változni szeretne. És mi változtatta meg? „Ez egy hosszú folyamat volt. Hallani a rácsos ajtó fémes csukódását, ez például az egyik döntő pillanat volt. Akkor jöttem rá, hogy nem szeretnék benn maradni, nem ez az az út, amin tovább szeretnék haladni. Akkor döntöttem el, hogy megváltozom.” – mesélte Mark a Red Bulletin magazinnak adott interjújában.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.