Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · L’Oréal modell Lea Michele
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

L’Oréal modell Lea Michele

 

Lea Michele 1 millió dolláros szerződést kötött a L’Oréal kozmetikai céggel.
 
A Glee sorozat sztárja a francia kozmetikai cég reklámkampány sorozatában szerepel. A hírek szerint 1 millió dolláros szerződésről van szó, és a reklám Amerikában a jövő hónaptól látható.
Így Lea olyan elődök nyomdokába léphet, mint Eva Longoria, Beyonce Knowles, Scarlett Johansson, Jennifer Lopez, Jessica Alba, Cheryl Cole és Penelope Cruz. 
Lea (26) így nyilatkozott az Allure magazinnak természetes szépségéről: „15 évesen egy menedzser azt mondta, az orromat kéne megoperáltatnom, hogy együtt dolgozhassunk. Erre anyukám válasza csak annyi volt, hogy Barbara Streisand sem csináltatta meg az orrát, mégis híres. Így én sem engedtem.”  
Lea véleményét osztja barátja és sorozatbeli társa, Cory Monteith is, aki a forgatásokon és azon kívül is inspirálja őt. „Imádok Cory-val dolgozni, mindig is szerettem. Nagyon motivál engem és szerintem nagyon tehetséges. Ma már sokkal boldogabb vagyok a magánéletben is, és úgy gondolom, senkinek sem kell bizonyítanom. Büszke vagyok arra, aki vagyok.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.