Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Liam Hemsworth és Miley Cyrus felbontotta eljegyzését
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Liam Hemsworth és Miley Cyrus felbontotta eljegyzését

Liam Hemsworth állítólag felbontotta eljegyzését Miley Cyrusszal, de érdekes módon még mindig együtt laknak.

A 23 éves színész és 20 éves színésznő állítólag még mindig együtt laknak los angelesi házukban, bár már külön hálószobában. Liam állítólag már közölte is barátnőjével, hogy kapcsolatuknak örökre vége. Ezt a pletykák szerint Miley vallotta be egy barátnőjének, mikor szóba került Liam neve.

A páros először egy filmforgatáson találkozott 2009-ben, és négy éve voltak együtt. A bizonyos kérdést pedig 2012 júniusában tette fel Liam a színésznőnek. Azonban februárban a kapcsolat repedezni kezdett, amikor kiderült, hogy Liam és January Jones színésznő között több volt barátságnál. Még Liam bátyja, Chris Hemsworth, aki maga is színész, arra biztatta öccsét, hogy szakítson Miley-val, mert a kapcsolatuk nem sok jóra vezet.

Ezek után döntött úgy Liam, hogy ideje véget vetni a kapcsolatnak. Állítólag számára túl sok volt a dráma kedvese körül. Miley azonban még nem adta vissza 3,5 karátos eljegyzési gyűrűjét, már ha hinni lehet a pletykáknak.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.