Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Leonardo DiCaprio: a rendezés még megszállottabbá tenne
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Leonardo DiCaprio: a rendezés még megszállottabbá tenne

Leonardo DiCaprio attól fél, ha belekóstolna a rendezés világába, még megszállottabb lenne, mint most. Éppen ezért nem gondolja, hogy a kamera másik fele neki való volna.

A színész így is minden egyes szerepébe annyira beleeéli magát, hogy olyankor másra nem is tud figyelni. Éppen ezért nem szeretne olyan színésztársa nyomába lépni, mint például Ben Affleck, aki filmszerepei mellett rendszeresen rendez is. Leonardo szerint ez neki már túl sok lenne.

„Sokszor szóba került már, hogy rendeznék is, nemcsak szerepelnék a filmben. De eddig nem tudtam magam rászánni. Ha rendező vagy, annyi mindent kell kézben tartanod. Én pedig bármit csináljak is, azt csak maximálisan tudom csinálni, és csak azzal foglalkozom. Ha például 200 ember különböző kérdéseire kéne válaszolnom a rendezéssel és a filmmel kapcsolatban, akkor azt hiszem, beleőrülnék.” – nyilatkozta a színész.

Bár ez a véleménye jelenleg a rendezésről, Leonardo azt nem jelentené ki, hogy sosem fog rendezni. A GQ magazin ausztrál kiadásában mesélte: „Soha nem lehet tudni. Talán a távolabbi jövőben igent mondok a rendezésre.”

Amúgy sem lenne most sok ideje filmet rendezni, mert a színészet mellett nemsokára megpróbálkozik az űrutazással is, méghozzá Sir Richard Branson Virgin Galactic nevű cégénél, ahol a tervek szerint nem ő lesz az egyetlen sztár, aki „sétára” indul a világűrben.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.