Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Lara Stone anya lett
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Lara Stone anya lett

 

Lara Stone brit szupermodell és férje, David Walliams, a brit Csillag Születik zsűritagja állítólag egy kisfiút köszönhet a családban.

A hírek szerint a házaspár első gyermeke április 5-én született és egy twitter üzenetnek köszönhetően derült ki a dolog. Lara egyik modell társa, Teresa Baca gratulált a házaspárnak a fiuk születése alkalmából. A boldog hírt a házaspár még nem erősítette meg.

David tavaly ugyancsak egy twitter üzenetben erősítette meg felesége terhességét. Akkor azt írta boldogan, hogy Lara babát vár, és 2013-ban születik meg az utód. A 41 éves komikus és 29 éves topmodell 2009 szeptemberében kezdett el randevúzni és 2010 májusában házasodtak össze. Tavaly Lara arról mesélt, hogy egy kiskutyával, Berttel készülnek fel a szülői feladatokra. „Nagyon szeretjük Bertet. Egy kisgyerekkel talán sosem lesz annyi móka, mint vele.” – nyilatkozta akkor a szupermodell.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2023, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2023 - teljes frizurapróba.